Ízeink

mangó snap

Az antioxidánsok hőse

Értékes anyagai: Vitaminok – A, B, E; Foszfor, Kalcium, Nátrium, Vas, Magnézium, ẞ-karotin, Kálium Az E-vitamin nagyszerű bőr puhító és öregedés gátló hatással bír. Az A-vitamin védi a szemet, nélkülözhetetlen a jó látás megőrzéséhez. A B-vitamin támogatja az idegrendszert, jelenléte fontos a szellemi teljesítőképesség megőrzésében. A Magnézium nélkülözhetetlen az idegrendszer egészségének fenntartásához, a ẞ-karotin fokozza az immunrendszer éberségét.

ananász snap

Az immunerősítő

Értékes anyagai:
Vitaminok – A, C; Bromelain, Kálium, Folsav, Kalcium, Vas, ẞ-karotin
A C-vitamin erősíti az immunrendszert és energizál. Az Avitamin védi a szemet, nélkülözhetetlen a jó látás megtartásához. A Folsav elengedhetetlen a terhes nők számára. A Bromelain nagyon erős testzsír égető hatású természetes enzim, mely csak az ananászban lelhető fel.

szőlő snap

Az „akkutöltő” energiabomba

Értékes anyagai:
Vitaminok – B, C, K; Kálium, Vas, Magnézium, Réz, Cink, Szelén, Kalcium, Nátrium, Biotin (B7), Foszfor Nem meglepő módon a szőlő tele van szőlőcukorral, ami gyorsan elérhető energia legegészségesebb formája. A K-vitamin ellenállóvá tesz a szívet. A C-vitamin erősíti az immunrendszert és energizál. A B-vitamin támogatja az idegrendszert, jelenléte fontos a szellemi teljesítőképesség megőrzésében. A Kalcium az erős csontok legfontosabb  építőköve, a Szelén pedig kiemelkedő szerepet játszik az immunrendszer ideális működésében.

cékla snap

Minden, ami antioxidáns

Értékes anyagai:
Vitaminok – A, C, B2; Nitrát, Folsav, Betain, Vas, Kalcium, Magnézium, ẞ-karotin, Réz, Kálium A cékla nagyban segíti az immunrendszer fellépését a betegségekkel szemben. A B2-vitamin támogatja az idegrendszert, jelenléte fontos a szellemi teljesítőképesség megőrzésében. A C-vitamin erősíti az immunrendszert és energizál. Az A-vitamin védi a szemet, nélkülözhetetlen a jó látás megőrzéséhez. A Betain kiváló hatást gyakorol az ér-, és  mésztőrendszerre, védi a májat, növeli a szervezet oxigén felvevő képességét, enyhítheti az allergia tüneteit.

alma snap

Tele rosttal

Értékes anyagai:
Vitaminok – A, B1, C; Folsav, Kalcium, Magnézium, Kálium, Kén, Pektin, Vas A B1-vitamin támogatja az idegrendszert, kiemelkedő szerepe van a szellemi teljesítőképesség megőrzésében. Az A-vitamin védi a szemet, nélkülözhetetlen a jó látás megtartásához. A rostok kontroll alatt tartják a koleszterinszintet, csökkentik a vércukor szintjét és segítik az emésztést.

répa snap

A jó közérzet asszisztense

Értékes anyagai:
Vitaminok – A, B6, C, E, K; Kalcium, Foszfor, Vas, -karotin, Kálium, Magnézium A B-vitamin támogatja az idegrendszert, jelenléte fontos a szellemi teljesítőképesség megőrzésében. A C-vitamin erősíti az immunrendszert és energizál. Az A-vitamin védi a szemet, nélkülözhetetlen a jó látás megőrzéséhez. Az Evitamin nagyszerű bőr puhító és öregedés gátló hatással bír. A K-vitamin a szívbetegségek ellenszere, a ẞ-karotin fokozza az immunrendszer teljesítőképességét.

meggy snap

Az egészség szinergiája

Értékes anyagai:
Vitaminok – A, B1, B2, C; Cink, Magnézium, Kálium, Vas, Kalcium, Antocianin Hatóanyagai kölcsönösen fokozzák egymás hatását. Az elfogyasztott meggy csökkenti a vérben található un. húgysav szintjét, így csökkentve az ízületi gyulladások kockázatát. A meggyben több Antocianin található, mint bármely más gyümölcsben, ez a vegyület gyulladáscsökkentő hatású, csökkenti az ízületi eredetű fájdalmakat valamint csökkenti a szívinfarktus, az agyvérzés, a 2, típusú cukorbetegség és a daganatos megbetegedések kockázatát. A meggy hasznos porckopás, izomfájdalom, fibromyalgia, izomláz, magas vérnyomás és alvászavarok esetén. Továbbá használatos a fizikai teljesítmény fokozására, vízhajtóként és az emésztés javítása érdekében. 

paradicsom snap

Egyensúly az egészségben

Értékes anyagai:
Vitaminok – A, B, C, E, K; Likopin, Króm, Kalcium, Kálium, Magnézium, Nátrium, Szaponin, Tomatin A C-vitamin erősíti az immunrendszert és energizál. Az Avitamin védi a szemet, nélkülözhetetlen a jó látás megőrzéséhez. A K-vitamin a szívbetegségek ellenszere. Az E-vitamin nagyszerű bőr puhító és öregedés gátló hatással bír. A B-vitamin támogatja az idegrendszert, jelenléte fontos a szellemi teljesítőképesség megőrzésében. A Tomatin antibakteriális és gombaölő, a Szaponin vízhajtó hatású anyag.